Producenter

Nyhedsbrev

LG 2LS Course

Spar 50% Louis Garneau's Course 2LS cykelsko har perfekt pasform, god komfort, reduceret vægt, forbedrer kraftoverførslen og giver lang udholdenhed

Flere detaljer

Udsalg! 1 399,00Kr inkl. moms

Tilgængelighed: På lager, levering 1-2 dage

Udsalg Før 2799,- Nu kun 1399,-  spar 50%


De er lidt små i størrelsen bestil et nr. større

Louis Garneau's Course 2LS cykelsko har perfekt pasform, god komfort, reduceret vægt, forbedrer kraftoverførslen og giver lang udholdenhed.
Boa lukke-systemet giver mulighed for at "skrue" ind til en mere præcis pasform og fordeler jævnt trykket på foden og dermed reducerer et stort pres enkelte steder på foden. Boa systemet med de to hjul på Course 2LS skoen giver dermed uendelige muligheder for at finjustere.
Skoen har et patenteret
multi-udluftningssystem
, som indtager luft gennem luftkanaler i sålen, kanaliserer luften rundt indvendigt i sålen gennem to interne kanaler og lukker luften ud gennem andre luftkanaler i sålen. Exo-Jet Carbon Outsole (ydersål) er konstrueret i hot melt carbon, hvilket betyder, at de carbon fibre der benyttes er yderligere behandlet for ikke bare at gøre dem lettere, men også tyndere. Til cykelrytteren giver dette en sko, der er lettere, stærkere og tættere på pedalen.
Den øgede kraftoverførsel opnås ikke kun ved Carbon HM ydersålen, men også gennem HRS-300 systemet. Dette system har en hæl, hvor der er indsprøjtet nylon. Indsprøjtet nylon er et utroligt modstandsdygtigt materiale, med en ekstrem lav friktion, så det sikrer at hælen holdes på plads, optimerer pasformen og reducerer tab af kraftoverførsel på grund af, at man glider.
Den sømløse microfiber øverst ventileres gennem brugen af steel mesh materiale.

 

LG 2LS Course er små i størrelserne, vælg et nummer større end normalt 

 

Detaljer:

- Exo-Jet Carbon ydersål med patenteret multi-udluftningssystem: Designet til at øge stivheden og give fremragende hæl-til-tå ventilation.

- HRS-300 indsprøjtet nylon: Holder hælen på plads, optimerer pasformen og reducerer tab af kraftoverførsel.

- BOA L5 dobbelt lukke-system: Hurtig at tage på, fordeler trykket og er ultra let.

- Microfiber og mesh på overdelen: Giver bedre støtte via en stiv overdel.

- Reflekser på hælene: Øger synligheden.

- Kompatibel med SPD-SL, TIME, LOOK og SPEEDPLAY klamper

- Skopose medfølger

- Ca. vægt (størrelse 42): 265 g.

- Udskiftelige Ergo air indersåler

- Feather weight

- Racer Fit

https://www.youtube.com/watch?v=s1YVdkmR5Zc