Producenter

Nyhedsbrev

Nineteen Rogue 2

Efter fem års udvikling er Nineteen i stand til at levere den ultimative svømmeoplevelse – introduktionen af Rogue. Deres konstante fokus på pasform og teknik har produceret verdens hurtigste og mest komfortable våddragt.

Flere detaljer

Udsalg! 2 999,00Kr inkl. moms

Tilgængelighed: På lager, levering 1-2 dage

UDSALG 2.999,- (Vejl. 5.495,-) SPAR 45%

- CSC Exoskeleton (CSCX)

Nineteen har udviklet ’Rogue’ til at give core stabilitet og kompression gennem vores CSC Exoskeleton, som består af strategisk placeret japansk neopren og komprimerende stof på indersiden. Dette system begrænser unødvendig strækning i torso og overkrop og giver en stabil platform, så din krop kan rotere for et effektivt armtag.

 

- WingSpan Elite
Mange års test og udvikling har ført til førende WingSpan System, første gang brugt i Frequency. Nu introducerer Rogue den næste generation - WingSpan Elite. WingSpan Elite benytter den højeste
kvalitets neopren og vores patenterede panel layout, for at sikre dig at din heldragt føles og optræder med en mobilitet som en ærmeløs dragt.

 

- Elbow Elevator
Høje albuer er nøglen til et godt armtag. Af denne grund har Nineteen udviklet ’albue løfteren’ integreret i underarms panelet for at hjælpe med at opretholde optimeret arm stilling, i første fase af armtaget. Dette er for at sikre maksimal distance pr. armtag

- Catch Paddles
Vores eksklusive underarms panel har fordel af yderligere areal, når der foretages ’down sweep’ og sikre maksimal indflydelse mellem din albue og håndled.

- Uncollar + +
Udviklet fra succesen Uncollar, som bruges på Frequency. Uncollar + + hjælper med at sikre en effektiv tætning mod vand indtrængning ved høje hastigheder. Højere, tyndere og glattere - Uncollar + + hjælper med til at skabe det ultimative segl, når det kombineres med vores reverse lynlås.

 

Detaljer:

- Reverse lynlås

- Easy-off ben

- DualSeal lynlås

 

Se størrelsesskema HER